Εκκενώσεις Βόθρων

 

ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Ε. στις Αφίδνες

 
Η εταιρεία μας Κουράκλης - Μεταφορική Λυμάτων Ε.Ε. στις Αφίδνες πραγματοποιεί εκκενώσεις βόθρων σε συνδυασμό με την μεταφορά λυμάτων, μια διαδικασία που, όσο και αν ακούγεται απλή, είναι περίπλοκη και σημαντική, η οποία για να έχει σωστά αποτελέσματα πρέπει να γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και κυρίως με ειδικά και πιστοποιημένα μηχανήματα.

Κάθε βόθρος, ανάλογα με την κατασκευή του, πρέπει να εκκενώνεται με τον ανάλογο τρόπο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι σωστά, για να έχουμε ένα καθαρό περιβάλλον και κυρίως για την προσωπική υγιεινή κάθε οικίας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την προσωπική μας παρουσία και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, καταφέρνει να φέρνει εις πέρας κάθε είδος εκκένωση βόθρου με τα επιθυμητά πάντα αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας στις Αφίδνες διαθέτει καινούριες και πάρα πολλά μετρά ειδικές σωλήνες, αρά έχουμε την δυνατότητα άντλησης από οποιαδήποτε απόσταση και λόγω των ειδικών αντλιών άντλησης από οποιοδήποτε βάθος.

Οι σωστές εκκενώσεις βόθρων συνδυάζονται φυσικά με την μεταφορά των λυμάτων από τον χώρο σας στα ΚΕΛ (Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων) Αττικής ή άλλων νομών, με βυτιοφόρα όλων των μεγεθών, άρα κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης μαζί σας, η εκκένωση και η μεταφορά γίνεται άψογα, με αποτέλεσμα ένα ολοκάθαρο περιβάλλον και έναν ολοκάθαρο βόθρο.

 
 
 
 
 
"KOURAKLIS TRANS" Εκκενώσεις Βόθρων – Αποφράξεις | ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Ε.
 
Θέση Βασιλικό
19014 Αφίδνες
 
Τηλέφωνο: +302295023350
 
Κινητό τηλέφωνο: +306970019155
 
Φαξ: +302295023351